joi, 19 noiembrie 2009

A venit Toamna

'' A venit a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva , cu umbra unui copac sau mai bine, sau mai bine cu umbra ta''.
In tot deauna mi-a placut acest anotimp cand totul moare doar pentru a renaste din nou la primavara, cand natura isi leapada haina vechea doar pentru a inbraca una noua. Iata o minune ce ni se dezvaluie de milioane de ani dar nu o vedem ci a devenit un lucru firesc. In fiecare an ma minunez de acest fapt si incerc sa imi amintesc cum aratau in anii trecuti locurile prin care trec eu acum. Am realizat ca odata cu schimbarea naturii se schimba si oamenii, unii se racesc (probabil pentru a se adapta iernii) iar altii incearca disperati sa isi pastreze caldura verii cat mai aproape.
Eu unul nu stiu cat de mult m-am schimbat, cred ca voi lasa lumea din jurul meu sa decida desii cred ca cel mai inportant lucru este sa raman eu insumi si sa incerc sa fiu acceptat asa cum sunt. Oare daca as intreba lumea din jurul meu ce anotimp si-ar alege ca sa ii caracterizeze oare pe care l-ar alege, eu unul stiu sigur ca as alege toamna plina de culori si sentimente. Anii trec frunzele noastre cad si se rennoiesc odata cu venirea primaverii asteptand cu nerabdare sa plece in lume la urmatoarea toamna.
Iubesc si asta este singura caldura ce ma poate tine in viata pe timpul iernii, sper ca si voi sa ganditi la fel si sa vedeti cat de frumoasa este iubirea atunci cand iti este impartasita si atunci cand o inprastii in jurul tau. Imi inchei aici gandurile lasad loc toamnei ce tocmai a venit.
''A venit , a venit toamna , acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, sau mai bine cu umbra ta.''

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu